Kæmpe lagersalg på Hotel Viking på søndag

Kæmpe lagersalg på Hotel Viking på søndag

11. september 2014 - kl. 8:24 - af

Lagersalg_600x250En del af de lokale forretningsdrivende, gentager succesen fra marts måned 2014, og har endnu engang været en tur i kælderen eller måske på loftet. Her har de fundet en masse super spændende varer frem, som nu alle ser dagens lys i forbindelse med gentagelsen af forårets kæmpe succes med masser af besøgende til et lagersalg i denne størrelsesorden i Sæby.

Arrangementet hedder i alt sin enkelthed Nordjysk Lagersalg, og er et arrangement som de deltagende butikker håber, endnu engang kan blive en succes og dermed en tradition i Sæby.

Mange steder rundt om i landet findes der kræmmermarkeder og lagersalg, som alle kender, og som i disse tider har stor succes. Derfor har en del af Sæby’s mange spændende butikker og Hotel Viking besluttet at prøve igen med dette anderledes arrangement på hotellet. Her kan kunder og forretningsdrivende mødes under lidt mere afslappede og anderledes forhold for at gøre en god handel, kort sagt lagersalg med mulighed for at sparer rigtigt mange penge – helt op til 70-80 %!

Arrangementet finder sted søndag den 14. september i tidsrummet kl. 10-16, og der vil være et kæmpe udvalg af spændende varer fra de mange butikker i Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kæmpe lagersalg på Hotel Viking på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER