Flere hundrede deltog i Las Vegas fest

Flere hundrede deltog i Las Vegas fest

11. september 2014 - kl. 8:18 - af

Las Vegas 2014Lørdagens Las Vegas arrangement i Sæby Fritids- og Ungdomsklub var for andet år i træk en kæmpe succes.

Flere hundrede børn, unge, søskende og familier deltog i lørdagens sensommerfest, som på grund af sine mange tivoliaktiviteter, der bl.a. tæller rodeotyr, superjump, casino og fald-i-vand-maskine har fået navnet “Las Vegas-festen”.

”Det er svært at få armene ned igen efter sådan en dag og aften, hvor personale, medlemmer, familie og søskende sammen var med til at gøre dagen helt speciel. Vi sætter stor pris på den massive opbakning til et arrangement, som for os handler om at skabe rammer, hvor fællesskab og relationer styrkes mellem vores medlemmer”, siger Brian Christoffersen, leder i Sæby Fritids- og Ungdomsklub.

Nye tiltag var en succes
Denne gang bød det store arrangement på flere nye tiltag. Et af dem var en kagekonkurrence, der med inspiration i seersuccesen “Kagedysten” gik ud på, at børnene kunne medbringe egen kage kreation til bedømmelse i det hårde dommerpanel af medarbejdere. Der var tydeligvis lagt meget arbejde i de medbragte kager, som både smagte fantastisk og så elegante ud.

”I år har vi også som noget nyt indledt et samarbejde med unge mennesker fra Sæby Scenens ungdomshold, som på bedste vis bidrog til at forvandle klubben til et uhyggeligt spookyhus, der på skift blev besøgt af skræmte børn og unge. Det var absolut et dagens og aftenens højdepunkter, og jeg håber vi får mulighed for igen at arbejde sammen med Sæby Scenen, som vi skylder en stor tak”, slutter Brian Christoffersen.

Las Vegas2 Las Vegas1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere hundrede deltog i Las Vegas fest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger