Landsbyplaner – Nyt pilotprojekt i Kommunen

Landsbyplaner – Nyt pilotprojekt i Kommunen

10. september 2014 - kl. 13:47 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Optakten til Distriktsudvalgets pilotprojekt for landsbyplaner er nu skudt i gang. Frem til den 22. september har alle kommunens landsbyer mulighed for at søge om at være med i projektet. I samarbejde med kommunen og eksterne konsulenter, kan borgerne lægge en plan for udviklingen i landsbyen. To til tre landsbyer vil blive udvalgt til at deltage i projektet, som løber af stablen i oktober og november.

Mette Hardam, formand for Distriktsudvalget, forudser at landsbyplanerne vil sætte en proces i gang, der gavner både på kort og længere sigt i landsbyerne. Den overordnede plan er at pilotprojektet skal danne grundlag for at alle kommunens landsbyer får muligheden for at udvikle en landsbyplan.

De landsbyer som udvælges til pilotprojektet, får hjælp til at udarbejde landsbyplanen, komme frem til en fælles konsensus og et langsigtet mål for landsbyen. Selve indholdet i planen, så som konkrete projekter, arrangementer, initiativer og det overordnede mål, fastlægges alene af landsbyens borgere. Planen beskriver et fælles mål for borgere, foreninger og erhvervsliv, og giver et bedre grundlag for at kunne opnå midler til projekter og arrangementer i landsbyen.

Alle borgere, foreninger og erhvervsdrivende i Frederikshavn Kommunes landsbyer har muligheden for at sende en ansøgning for deres landsby til pilotprojektet. Nærmere information om pilotprojektet og ansøgningens indhold kan findes, frem til den 22. september, i folderen Landsbyplan – Din landsby i 2030 på kommunens hjemmeside: www.frederikshavn.dk.

Ansøgninger til at være med i pilotprojektet skal sendes til sekretær for distriktsudvalget; Rikke Løgtved Bruus, senest mandag den 22. september i år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landsbyplaner – Nyt pilotprojekt i Kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER