Få rabat på elregningen<br>…

Få rabat på elregningen

10. september 2014 - kl. 0:16 - af

elmaaler_600x250Man kan få stor rabat på elregningen, hvis man opvarmer sit hus med el. Men man skal selv gøre krav på rabatten.

Det kan være en dyr fornøjelse, at opvarme huset med elvarme – i alle tilfælde hvis det er via elradiatorer. Men siden sidste år, er det blevet betydeligt billigere. Nu kan man nemlig få en ganske betragtelig rabat på elregningen, hvis man varmer sit hus op med elradiatorer, varmepumper eller jordvarme. Det kræver blot omkring 10 minutters arbejde, med en besparelse op imod 20 % af elregningen som belønning.

For at få rabatten skal man selv sørge for at registrere sin bolig som el-opvarmet i Bygnings- og Boligregistret (BBR), ligesom man også selv skal huske at informere el-selskabet om det.

Helt konkret kan man få en rabat på 51,75 øre pr. kWh man overstiger 4.000 kWh om året. For en familie med et årligt elforbrug på 18.000 kWh, giver det rundt regnet en besparelse på 7.000 kr.  Ikke dårligt for 10 minutters arbejde – det svarer faktisk til en timeløn før skat på knap 100.000 kr.

Af Claus Forrai, finansbureauet.dk 

Læs flere nyheder fra FinansBureauet her

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få rabat på elregningen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER