Erhvervsområde ved Vandløsvej<br>…

Erhvervsområde ved Vandløsvej

8. september 2014 - kl. 8:47 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Økonomiudvalget skal på sit næste møde tage en beslutning om endelig godkendelse af en lokalplan og et kommuneplantillæg for et erhvervsområde ved Vandløsvej i Sæby.

Plan- og Miljøudvalget og Økonomiudvalget besluttede på møder henholdsvis den 6. maj og den 21. maj at sende forslag til lokalplan og kommuneplantillæg i 8 ugers offentlig debat. Forslagene har været i offentlig høring, og der er ikke indkommet indsigelser. Planerne kan derfor nu vedtages endeligt.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erhvervsområde ved Vandløsvej
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER