Sæby Varmeværk ønsker plads til tekniske anlæg

Sæby Varmeværk ønsker plads til tekniske anlæg

7. september 2014 - kl. 7:38 - af

Varmevaerk_600x250Der ventes ikke de store armbevægelser, når Økonomiudvalget på sit møde den 10. september skal behandle spørgsmålet om endelig vedtagelse af en lokalplan for tekniske anlæg ved Sæby Fjervarme.

Lokalplanen omfatter et areal på ca. 8,2.hektar på ejendommen Sølystvej 12 beliggende umiddelbart syd for Sæby Varmeværk. Planen muliggør, at varmeværket kan etablere tekniske anlæg til alternativ varme-/energiproduktion i form af større fladedækkende solenergianlæg og andre alternative energikilder.

Offentlighedsfasen har ikke givet anledning til bemærkninger. Der er udarbejdet en miljøscreening af lokalplanforslaget og forslaget til kommuneplantillæg, hvorefter der er truffet afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering af planerne. Denne afgørelse er ikke blevet påklaget.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Varmeværk ønsker plads til tekniske anlæg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER