Ny butikskæde afløser tidligere kæder i Danmark

Ny butikskæde afløser tidligere kæder i Danmark

6. september 2014 - kl. 9:38 - af

600x250_SuberBestSuperBest og Eurospar forsvinder og kommer fremover til at hedde Meny.

Dagrofa, har besluttet at lancere et nyt butikskoncept, men det ser ikke ud til, at det betyder lavere priser. Dagrofa ejer i forvejen Kiwi, Min Købmand, Kæderne Spar og Letkøb, men hvilke butikker der skal hedde hvad, og hvilke der skal hedde Menu er stadig uvist.

Meny er ikke en discountforretning, men skal konkurrerer med de andre store kæder bl.a. Kvickly, SuperBrugsen og Føtex.

”Barren for, hvad et supermarked kan og skal tilbyde kunderne, skal hæves. Derfor forsvinder Superbest og Eurospar og bliver erstattet af en ny norsk kæde, der får navnet Meny”, siger Dagrofas koncernchef, Per Thau, i en pressemeddelelse.

”Hvis ikke butikker har en stærk forankring i lokalområdet eller er unikke på anden vis, så står de i dag over for et valg: Enten udvikler de sig til moderne fødevarebutikker eller til discountbutikker. I dagens marked findes der ikke en konkurrencedygtig position i midten”, siger han.

Meny-kæden etableres i samarbejde med de selvstændige købmænd, der i dag ejer en del af SuperBest- og EUROSPAR-butikkerne rundt om i landet, og navnet stammer fra en supermarkedskæde, som Dagrofas største ejer, Norgesgruppen, har succes med i hjemlandet.

Kiwi kædens 104 butikker annoncerede sidst i august med, at man fjerner momsen på frugt og grønt på hylderne.

Præcis hvor mange butikker, der kommer i de enkelte Dagrofa-kæder fremover, afhænger af en dialog mellem de involverede købmænd og Dagrofa.

Hos SuperBest på Stygge Krumpensvej i Sæby siger Købmand Claus Karlsen, at han er meget, meget positiv, og ser mange nye og spændende tiltag i tiden frem.

2 kommentarer til “Ny butikskæde afløser tidligere kæder i Danmark” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ny butikskæde afløser tidligere kæder i Danmark”

  • Håber ikke på nogen måde at udvalget af glutenfrit forsvinder eller bliver nedgraderet, da udvalget af glutenfrit i de norske Meny butikker er sørgeligt.

  • Kurt Overgaard Jensen

    Håber slagteren får lov til at overleve, byens bedste !!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny butikskæde afløser tidligere kæder i Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER