Elektronisk sundhedspanel<br>…

Elektronisk sundhedspanel

6. september 2014 - kl. 0:09 - af

byraadet_logo_600x250Byrådet godkendte for et år siden Sundhedsudvalgets beslutning om at nedlægge det gamle sundhedsråd og erstatte det med et sundhedspanel bestående af repræsentanter fra det gamle sundhedsråd, men uden politiske repræsentanter.

Det besluttedes endvidere, at sundhedspanelet skulle suppleres af et elektronisk sundhedspanel for at give kommunens borgere mulighed for at tage stilling til aktuelle temaer inden for Socialudvalgets politiske område.

Center for Sundhed og Ældre planlægger at lancere Det Elektroniske Sundhedspanel i begyndelsen af oktober i år. Man efterspørger i den forbindelse Sundhedsudvalgets forslag til sundhedsrelaterede emner til panelets første spørgeskemaundersøgelse. Center for Sundhed og Ældre foreslår, at undersøgelsen tager udgangspunkt i et aktuelt lokalpolitisk emne som f.eks. frivilligt socialt arbejde. Undersøgelsen vil primært ske i form at online-spørgeskemaer på www.frederikshavn.dk

De fælles pejlemærker er samskabelse, relationer, fællesskab, klare rammer samt synlighed.

Man håber fra kommunal side bl.a. at få belyst, om kommunen bør hjælpe med at organisere frivilligheden og i givet fald hvordan. Man vil også gerne have belyst, om kommunen gør nok for at etablere et godt samarbejde med de frivillige og omvendt. Kan de frivillige hjælpe ældre, ensomme samt socialt udsatte borgere med at få et socialt netværk?

Socialt netværk?
Sagen er til behandling på Socialudvalgets næste møde den 9. september. Her indstiller direktøren for Sundhed og Ældre, at udvalget godkender forslaget til spørgsmål eller kommer med alternativer, før udkastet i sin helhed tages til orientering.

 

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elektronisk sundhedspanel
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER