Dans for alle over 20 år<br>…

Dans for alle over 20 år

5. september 2014 - kl. 0:07 - af

folkedansMotionen og livsglæden er in nu, derfor glæder Sæby Folkedanser Forening sig til at kunne byde alle hjertelig velkommen til folkedans på Torvet i Sæby.
Husk man kan ikke være sur, når man danser. Det er en sport, som kan dyrkes sammen som par eller kom uden partner. Du kan dyrke motion sammen med andre og måske finde sammen i et nyt netværk. De laver et hold for nybegyndere, for at gennemgå nogle af de trin, som skal bruges til forskellige danse i løbet af aftenen. Kom og prøv de 2 første gange gratis fra sæsonstart.

Der er også mulighed for at prøve at danse på Sæby Torv den 6. september om formiddagen. Der gives en forsmag på hvad folkedans er for alle over 20 år.

Mød op første gang den 16. september og få lært at danse de forskellige trin i folkedans, og det er desuden en meget billig motionsform.  Samtidig kan man som par have en fælles motion – det er ikke så dårligt – når fællesskabet kan dyrkes i socialt samvær. I har måske fået masser af tid til at nyde friheden sammen, så brug noget af den gode tid sammen, mens man har det gode helbred. Man danser i sit almindelige tøj, det kræver slet ikke dragt for at danse folkedans til deres øve aftener og festaftener.

Danseaftenerne foregår på Sæbygårdskolen med instruktør Vita Ugilt. Der danses til levende musik harmonika og violin, Bjarne Jensen leverer spillemandsmusikken. Har du ingen dansepartner, så kom bare alene, men ring gerne i forvejen til kontaktperson Vita Ugilt, så der evt. kan findes en løsning.

Din livsglæde kommer til udtryk, når du bevæger dig til de forskellige trin og variati­oner i folkedansen. Man skal bruge benene og holde hovedet koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan­sen. Der er altid en hyggelig stemning, der er stor hjælpsomhed, og der er en meget positiv holdning til de nye deltagere. Det giver motion på en god og sjov måde, samtidig med at der forbrændes masser af kalorier – og så er det hyggeligt at være sammen til en aktivitet og med masser af hyggelige mennesker. At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm livsglæde.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dans for alle over 20 år
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger