Zjoos inviterer til skønhedsevent…

Zjoos inviterer til skønhedsevent…

4. september 2014 - kl. 10:01 - af

Zjoos_600x250Så sæt x i kalenderen og book den 10. september sammen med en af de eftertragtede pladser. Vær med til en inspirerende aften med modeshow og se tøj fra M.A.P.P., SOAKED BY LUXERY, PEPPERCORN samt alle Zjoos’ skønne efterårssko og støvler. Pigerne fra Beaute Pacifique vil lave hudanalyse denne aften, og Matas har nogle gode tilbud fra sammen firma. Billetpris 60 kr. incl. vin og tapas fra Ostefruen samt lidt sødt fra Torvets kaffe og chokolade. Der er denne aften 20 % på forretningernes sko, tøj og tasker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Zjoos inviterer til skønhedsevent...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER