Som nogle sikkert har opdaget, lukkede Sanne C lørdag

Som nogle sikkert har opdaget, lukkede Sanne C lørdag

3. september 2014 - kl. 17:56 - af

IMG_0199_600x250Men det var kun for at lave om, og i morgen torsdag den 4. september er der stor åbningsfest hos Sanne C. De har knoklet og de knokler stadig her onsdag aften, for at blive færdig til torsdag kl. 9.00, og Sanne siger, at de når det.

Butikken har fået et løft fra øverst til nederst, og der er kommet en del nye mærker til. Ikke mindst har de valgt at få børnetøj fra Girl Power, Kids Up, Little Pieces og LP Boys på hylderne. Så nu er der tøj til ungerne på hylderne fra str. 3 år til 16 år.

”Vi glæder os rigtig meget til at se, hvad kunderne syntes om vores nye udvalg”, siger Sanne. Green Comfort har også sneget sig ind hos Sanne C, og her er der kommet de nyeste modeller af støvler til børnene, så de kan gå vinteren i møde med varme og ikke mindst tørre fødder. Sanne C lover dog, at det også kan lade sig gøre at bestille støvler hjem til voksne. Allerede i oktober måned har Rikke, sælger på Green Comfort, lovet at kigge forbi til et kundeevent, hvor hun vil fortælle lidt om hvorfor Green Comfort er så fantastisk fodtøj.

Only Play har også sneget sig ind i butikken. En fantastisk kollektion med fede styles og fantastiske farver.

”Hen over sommeren startede Annika Baastrup som elev hos os, det bliver helt fantastisk”, siger Sanne C, som har arbejdet en del sammen med sin mand for at nå det hele i butikken. ”Vi er også i gang med at få lavet en ny webshop, så det er også vildt spændende. Så der sker en masse hos os, og vi arbejder hele tiden på at udvikle os”, slutter Sanne og arbejder videre. Hun råber dog efter mig! ”HUSK vi har åbent til kl. 21.00 i morgen aften”.

IMG_0204_400x600 IMG_0209_400x600 IMG_0210_600x400 IMG_0199_600x400 IMG_0207_600x400

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Som nogle sikkert har opdaget, lukkede Sanne C lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER