Skuffende deltagelse i cykelløb<br>…

Skuffende deltagelse i cykelløb

2. september 2014 - kl. 10:32 - af

IMG_6910_600x250De hang lidt med mulen i Voerså IFs Venner, da årets sponsorcykelløb skulle starte med start og mål, på den gamle krogrund ved åen i Voerså. Kun seks ryttere stillede op, men de seks sled til gengæld i en time, det bedste de havde lært, for at køre nogle kroner sammen til ungdomsafdelingen i Voerså IF.

Tre mand kørte alle 26 kilometer på den ca. 1,5 kilometer lange strækning med to bakker, der skulle forceres flere gange. Der var dog nogle meter til forskel, og årets vinder blev Carsten Gade. Nr. 2 blev Kasper M. Kristensen, og 3. pladsen tog Allan Eckhardt sig af.

Drenge-fodboldspilleren Nicolaj Eckhardt var den, der kørte flest kroner sammen. Nummer to og tre blev henholdsvis Allan Eckhardt og Lars Berg Jensen. I alt blev det til kr. 22.000 -.

Et par af deltagerne og formand for Voerså IFs Venner, Poul Thomsen, var efter løbet inde på, at der skulle strammes op inden næste års sponsorcykelløb. Det kom til udtryk ved, at der et stykke tid før løbets afvikling vil blive indkaldt til et møde, hvor flere forældre skal på banen. Alle var enige om, at det kunne gøres endnu bedre, men det skal bestemt ikke misforstås på den måde, at man ikke er tilfreds med dagens resultat – det kan blot gøres endnu bedre ved at øge antallet af ryttere og sponsorer.

IMG_6909_600x400 IMG_6913_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuffende deltagelse i cykelløb
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger