NBE Production A/S holder åbent hus…

NBE Production A/S holder åbent hus…

2. september 2014 - kl. 0:03 - af

IMG_0192_600x250ENERGIDAG – Åbent hus den 6. september fra kl. 9.00 – 15.00 på Kjeldgårdsvej 2 i Sæby.

Efter et spændende og udfordrende 1. halvår med indflytning i nyt Sæby domicil, etablering af 100 % dansk produktion af træpillefyr (RTB), kåring som nordjysk mester i innovation, starter NBE en forhåbentlig travl sæson med åbent hus for alle interesserede.

Det er 8. år i træk, at NBE inviterer til åbent hus og lover, at såvel voksne som børn føler sig velkomne.

Medejer af NBE, Jannich Hansen, siger:

“Vi vil sørge for, at NBE Energidag igen bliver en spændende og sjov dag for hele familien Danmark, og vi glæder os til, at det sker i vores nye rammer i Sæby. Der er igen sket udvikling af vores produkter, og vi glæder os bl.a. til, at vores gæster får et smugkik på et helt nyt design af vores online monitorering og optimering af fyrets drift (Stokercloud)”.

I år har NBE endvidere inviteret konsulenter fra HJ ENERGI Aps.- som står klar med gode råd til energirenovering i forhold til både private og erhverv.

Kim Gregersen, der ligeledes er medejer af NBE udtaler:

”Det er ikke så tit, at danske virksomheder vælger, at øge produktionsaktiviteterne i Danmark og det seneste halve år har bestemt været spændende og udfordrende. Vi er sikre på, at det er den rette vej at gå når en virksomhed har fokus på optimering af slutkundernes totale oplevelse ved køb, drift og vedligeholdelse af et varmeprodukt.

NBE har haft ca. 250 VVS forhandlere/installatører på “skolebænken” – med henblik på at samarbejde om en rigtig god kundeoplevelse, også for de kunder der ikke har interesse for at bruge tid på fyrets funktionalitet. NBE´s online adgang til fyrets driftsdata giver mulighed for, at hr. og fru Danmark kan lave serviceaftale med VVS installatøren, der kan overtage optimeringen af fyrets drift, og dermed sikre den store besparelse der er på husstandens varmebudget.

Ved udskiftning af f.eks. oliefyr til træpillefyr er der typisk en årlig besparelse på ca. 50 % af omkostningen til olie”.

Den 6. september har NBE også givet forhandlere af energirigtige produkter mulighed for at markedsføre deres virksomhed og produkter/løsninger.

NBE teamet glæder sig til at slå dørene op til en dag, der også giver mulighed for en prøvetur i en lynhurtig Tesla S. elbil – der rykker fra 0 – 100 km. på 4.4 sekunder, og turen kan følges op af en grill pølse lavet på Scotte træpille grillen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NBE Production A/S holder åbent hus... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER