Kanonkoncert af Sæby Musikkorps…

Kanonkoncert af Sæby Musikkorps…

1. september 2014 - kl. 11:57 - af

IMG_6917_600x250Det var helt tydeligt, de var i hopla. Lige fra første færd i det store foreningstelt, havde musikkorpset publikum med sig, der nød den flotte koncert. De musikere, der ikke lige havde instrumenter i munden udstrålede en glæde og glade smil, som var ekstra med til at varme publikum op, der klappede lystigt i takt til musikken.

En dame blandt publikum sagde, at det var da fantastisk, og mente det var noget af en koncert. Lidt anderledes ved at musikerne også en gang imellem rejste sig og sang for publikum, alt imens der lød nogle trommelyde i baggrunden. Og ikke mindst mente hun, at det var horn- og fløjtemusik, som der kunne synges med på, samtidig med at skoene vippede i teltbunden, der bestod af græs.

Musikkorpset kom hele vejen rundt lige fra polka, march, tyrolerstemning, valse, standard jazz og rock. Dirigent Mogens B. B. Jensen forklarede, det store publikum, hvad det hele gik ud på, sådan at alle kunne forstå det, og så var der lige den med musikanterne, der også havde sangtalent; det kom blandt andet til udtryk, da de rejste sig for publikum og sang: ”Hvor er min kone”?

Sæby Musikkorps gav den årlige koncert i Voerså, i de friske naturomgivelser på krogrunden ved åen lørdag 30. august.

En musikoplevelse som de fremmødte ikke glemmer foreløbig.

IMG_6920_600x400 IMG_6924_600x400 IMG_6928_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanonkoncert af Sæby Musikkorps...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER