Sammenhold førte til skaterbane…

Sammenhold førte til skaterbane…

31. august 2014 - kl. 11:10 - af

IMG_6868Voerså er en by fyldt med ildsjæle og sammenhold.
I Voerså er man ikke bange for at smøge ærmerne op og tage fat.
Som tilflytter, er det simpelthen et dejligt sted. Her nytter det at gå ind i noget. Der er masser af opbakning – og ikke mindst bliver rigtig mange forslag til noget. Der bliver simpelthen skredet til handling.

Disse ord er Mette Mengs, da hun 27. august bød velkommen til en uformel reception og indvielse af byens skaterbane.

Mette Meng fortsætter:
– En gruppe lokale borgere i Voerså vurderede i foråret, at der manglede nogle lege- og udfoldelsesmuligheder, for de større børn i byen. Gruppen vurderede, at en skaterbane kunne være et godt aktivitetssted for byens unge. I løbet af få dage var der 14 private familier, der gerne ville sponsere kr. 500 – hver til materialer til projektet. Voerså Byudvikling ville gerne lægge grund til, og naboerne til den gamle krogrund har bakket varmt op om projektet.

For at skaterbanen skulle være lovlig, kontaktede gruppen en del håndværkere med tømrermester Martin Rishøj i spidsen, der trådte til med råd og vejledning. Skaterbanen er godkendt af Frederikshavn Kommune, og på sigt er det meningen, at området skal udvides med flere materialer til både store og små børn. Vi skal være på forhånd med udviklingen, og der er allerede sendt ansøgninger til forskellige fonde. Projektet i dag lander på omkring kr. 8.500 – med moms, sagde Mette Meng.

Voerså Borgerforening var repræsenteret ved formand Rigmor Sørensen, der overrakte Mette Meng et beløb på kr. 500 –, som skulle gå til sikkerhedsudstyr.

Skaterne fik selv lov til at klippe snoren og indvi banen.

Efter indvielsen var der pølser og brød med tilbehør til alle sponseret af M-K Klip ved Tina Sørensen.

IMG_6874 IMG_6872 IMG_6871 IMG_6870 IMG_6864 IMG_6862 IMG_6869

 

 

 

En kommentar til “Sammenhold førte til skaterbane…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sammenhold førte til skaterbane…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sammenhold førte til skaterbane...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER