Konfirmand-weekend i Tolne<br>…

Konfirmand-weekend i Tolne

30. august 2014 - kl. 9:55 - af

ny_lejrfrontHvert år i september tager de kommende konfirmander fra Albæk-Lyngså kirkedistrikt på weekendlejr i Tolne. I år er ingen undtagelse, og lejren finder sted i dagene fredag 12. september til søndag 14. september.

I lejren er der en masse aktiviteter, som udføres sammen med sognepræst Helge Morre Pedersen og en del hjælpere. Flokken bliver i løbet af weekenden rystet rigtig godt sammen, og det hele afsluttes med en gudstjeneste i Lyngså kirke om søndagen. Her tropper forældrene op og går i kirke sammen med deres børn, der nu er rigtig godt møre og trætte efter at have deltaget i arrangementerne i Tolne.

Konfirmand-forældreaften

Konfirmationen forberedes yderligere. Næste punkt på programmet er tirsdag 23. september 19.00, hvor forældre til konfirmander mødes i Albæk præstegård, hvor der tales om alt som udveksling af erfaringer, konfirmation, forberedelse, tøj, gaver, mad, gæster, blå mandag samt en hel masse mere, der på forhånd kan være nyttig viden.

Konfirmationerne i 2015 finder sted i Lyngså kirke søndag 26. april og i Albæk kirke søndag 3. maj. I begge kirker er tidspunktet 10.00.

ny_bro ny_baalbplads

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konfirmand-weekend i Tolne
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER