Årets cykelsponsorløb afviklet med 10 cyklister

Årets cykelsponsorløb afviklet med 10 cyklister

30. august 2014 - kl. 13:51 - af

Cykelloeb2014Fredag eftermiddag fra kl. 17 -18 cyklede 10 cyklister fra Syvsten IF 24.155 kr. ind ved årets cykelsponsorløb. 234 km blev der trampet, og 65 sponsorer havde velvilligt støttet arrangementet.

Trofaste hjælpere guidede cyklisterne rundt på den 3 km lange rute, og turen blev afviklet uden de store regnbyger. Ole Højbjerre, alderspræsidenten blandt deltagerne, nåede 36 km på en time. Kim Christensen kørte flest kroner i kassen, hele 6.510 kr. blev det til, og Inge Rasmussen mønstrede flest sponsorer, 19 stk.

Løbet blev “skudt” i gang af forhenværende købmand i Syvsten Vagn Andreasen. Syvsten IF siger stor tak til alle for at bidrage til dette arrangement. Efter løbet blev der hygget i Syvstenhallens Cafeteria med mad og drikke, og snakken gik lystigt, som den plejer.

image

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Årets cykelsponsorløb afviklet med 10 cyklister ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER