Ildsjæle fra Vendsyssel efterlyses  af Nordjyske Bank

Ildsjæle fra Vendsyssel efterlyses af Nordjyske Bank

28. august 2014 - kl. 11:30 - af

Torben_Schioldan_600x250Nordjyske Bank har netop indstiftet prisen Årets Fakkel på 50.000 kr. Formålet er at få lokale ildsjæle fra Vendsyssel positivt frem i lyset og sætte fokus på alle de ting, som gør vendelboerne til noget helt specielt.

Nordjyske Bank iværksætter nu en større kampagne under overskriften ”Det vi brænder for” med henblik på at få positive historier fra Vendsyssel synliggjort. Banken er overbevist om, at der gemmer sig en masse lokale ildsjæle, som på den ene eller anden måde har en god historie:

– Vendsyssel er efter vores mening et af de bedste steder i verden at bo og arbejde, og vi vil gerne sætte fokus på det, der gør landsdelen til noget helt specielt – nemlig vendelboerne. Befolkningen i Vendsyssel er jo kendte for både at være gæstfrie, hjælpsomme, servicemindede og samarbejdsvillige, og det vil vi gerne se en masse konkrete og gode eksempler på, forklarer områdedirektør i Nordjyske Bank Torben Schioldan.

Kampagnen foregår på hjemmesiden www.detvibrænderfor.dk, hvor alle kan deltage ved at indstille et familiemedlem, en kollega, en nabo, en bekendt eller sig selv.

I perioden frem til 25. oktober kan man stemme på sin favorit, og herefter skal en jury bestående af områdechef Lars Slinger fra Nordjyske Medier, kreativ direktør Niels Drevsholt fra reklamebureauet Clienti samt bankdirektør Mikael Jakobsen vælge mellem de 10 kandidater, der har fået flest stemmer. Vinderen udnævnes til Årets Fakkel 2014 og belønnes med 50.000 kr.:

– Det kan være en god øvelse at sætte sig ned og tænke på nogle af de mennesker, der betyder mest i lokalsamfundet – om det så er en lokal fodboldtræner, spejderleder, besøgsven eller lignende. Det er de personer, der er med til at lime lokalsamfundet sammen, og som gør, at hverdagen bliver en smule bedre. Det er de personer, der giver mere end de tager, som vi gerne vil sætte fokus på at belønne, slutter Torben Schioldan.

Fakta: Om Årets Fakkel
Nordjyske Bank søsætter nu en kampagne under navnet ”Det vi brænder for”. Kampagnen har til formål at få så mange positive historier om vendelboer frem i lyset i perioden frem til 25. oktober 2014. Alle kan deltage i nomineringen og afstemningen via hjemmesiden www.detvibrænderfor.dk.

En jury bestående af områdechef Lars Slinger fra Nordjyske Medier, kreativ direktør Niels Drevsholt fra reklamebureauet Clienti og bankdirektør Mikael Jakobsen fra Nordjyske Bank skal herefter finde den endelige vinder blandt de 10 kandidater med flest stemmer. Vinderen udnævnes til Årets Fakkel 2014 og belønnes med 50.000 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ildsjæle fra Vendsyssel efterlyses af Nordjyske Bank ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER