Mini-ridestævne i Voerså<br>…

Mini-ridestævne i Voerså

27. august 2014 - kl. 14:54 - af

IMG_5336_600x250Ridestævnet afholdes ganske vist under mere private former, men alle er velkomne til at kigge på.

Stævnet finder sted lørdag 6. september hos Ulla Christensen, Vestergårdsvej 11, der selv har indtil flere heste og ponyer. Der er konkurrencer i både dressur og spring, for både ponyer og heste, det meste af dagen. Udover konkurrencerne plejer der også at være visse former for underholdning i form af showridning der altid falder i publikums smag.

På stedet er der gratis entré og fri parkering.

IMG_5291_600x400 IMG_5344_600x400 IMG_5350_600x400 IMG_5281_600x400 IMG_5280_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mini-ridestævne i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER