Koncert med Filharmonisk Kor, Aalborg

Koncert med Filharmonisk Kor, Aalborg

26. august 2014 - kl. 9:18 - af

Koncert med Filharmonisk_600x250Mandag den 8. september kl. 19.30 får Volstrup Kirke besøg af Filharmonisk Kor fra Aalborg. Koret er et af de bedste amatørkor i Nordjylland og er tæt knyttet til Aalborg Symfoniorkester, som de jævnligt synger koncerter med, bl.a. i det nyopførte Musikkens Hus i Aalborg.

Ved koncerten i Volstrup vil koret fremføre værket ”I det fri” med tekster af Kaj Munk, der blev skudt af tyskerne for 70 år siden. Værket beskriver årets gang og består af 12 satser, der hver karakteriserer en af årets måneder i Kaj Munks finurlige poetiske sprog. Musikken, der rammer stemningen i digtene meget godt, er komponeret af korets tidligere dirigent, Erling Kullberg. Derudover synger koret både gammel kirkemusik fra renæssancen og et par kendte årstidssange. Koret dirigeres denne aften af dets nuværende leder, Preben Nørgaard Christensen (organist ved Thisted Kirke), og akkompagneres af Svend Ole Kombak (organistassistent ved Thisted Kirke), der også vil spille et par orgelstykker.

Entré: 100,00 kr. Billetter købes hos Annette eller Kalhøj på Sæby Torv – eller ved indgangen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Filharmonisk Kor, Aalborg ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER