Frimærke- og Møntklub klar til sæsonen

Frimærke- og Møntklub klar til sæsonen

26. august 2014 - kl. 11:58 - af

b1_600x250Det er Østvendsyssel Frimærke og Møntklub i Dronninglund, der melder ud, at efterårets program er klart. I efteråret afholdes 7 mødeaftener, hvoraf 5 er på adressen Fredensgade 3 i Dronninglund, og de sidste 2 er på Hjallerup skole.

Torsdag 6. november er der formidlingssalg og foredrag i Dronninglund. Her kommer Jan Keld fra Brovst og fortæller hovedsagelig om varianter, men mange andre ting bringer han også på bane denne aften. Til denne aften har klubben inviteret Brønderslev Frimærkeklub, men skulle der sidde andre ude omkring, der er interesseret, er de velkomne til at møde op 19.00.

Første torsdag i december, det vil sige 4. december, er der juleafslutning i Dronninglund. Her arrangeres der bankospil med masser af hygge, kaffe og julekager, sponserede gevinster udefra og gevinster fra klubben.

På mødeaftenerne mødes samlerne for at udveksle erfaringer, og måske finde et og andet som kan lukke et hul i ens samling, og ved formidlingssalget, der er et andet ord for auktion, kan medlemmerne få afsat noget overskydende materiale, som bare fylder, og som andre måske kan få glæde af.

Andre er også velkomne til at få både frimærker, mønter og postkort på formidlingssalget. Her skal man blot kontakte formand Jørgen Østerled Andersen på 98 84 33 97 eller på mailadressen jhk77@andersen.dk

Hvis nogle skulle være helt på bar bund med hensyn til mønter og frimærker, har klubben garvede samlere, der kan komme med en vurderingspris af materialet – og ikke mindst stiller de sig ganske gratis til rådighed.

Første mødeaften finder sted i Dronninglund torsdag 11. september med start 19.00. Her er der omkring 100 lots, der kommer under hammeren ved formidlingssalg. Noget der nok skal blive rift om er et gammelt Schaubek frimærkealbum med en samling fra før 2. verdenskrig. Opråbsprisen er kr. 100 -. Herudover er der både albums og enkeltmærker.

På møntsiden er der et par gode trækplastre i form af et album totalt fyldt med både danske og udenlandske mønter, som går for højeste bud. Her er der virkelig muligheder i en samling, som kan bygges videre på.

Et andet trækplaster er en dansk 25 øre fra 1933 i flot kvalitet til en opråbspris af bare kr. 225 -. Det er hele kr. 375 – under katalogprisen.

Til samlere af sølvmønter er der en USA dollar fra 1922 til en opråbspris af bare kr. 80 -.

b2 b1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frimærke- og Møntklub klar til sæsonen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER