Lune pølser i lunefuldt vejr<br>…

Lune pølser i lunefuldt vejr

25. august 2014 - kl. 9:09 - af

IMG_0761_600x250Lørdag den 23. august afviklede Sæbygaard Gruppen avisindsamling. August indsamlingen er altid lidt speciel, idet de her inviterer lokale politikere til at komme og agere grill-mestre, til glæde for byens borgere.

I år havde Anders Broholm, Anders Brandt Sørensen, Karl Falden, Brian Kjær, Bahram Dehghan og Søren Visti meldt deres ankomst. Der blev hygget omkring grillen, hvor politikerne funderede over pølsefarver og partifarver, og de af byens borgere, der kiggede forbi pladsen bag det gamle rådhus, fik sig en snak med de folkevalgte og kunne samtidig nyde en velgrillet pølse.

På trods af et lidt omskifteligt vejr, var der en del sæbynitter, der lagde vejen forbi og fik byttet de gamle aviser ud med en pølse. Det var som altid et hyggeligt arrangement, og Sæbygaard Gruppen vil gerne takke såvel politikere som borgere for deres opbakning.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lune pølser i lunefuldt vejr
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger