Tur til Lundby onsdag den 10. september

Tur til Lundby onsdag den 10. september

22. august 2014 - kl. 14:00 - af

Lundby_600x250Sæby Bibliotek og Saltlandets Historiske Forening arrangerer tur til Lundby onsdag den 10. september.

Lundby ligger ca 12 km syd for Ålborg ved Hadsundvejen. Her foregik det sidste og  nordligste slag i 1864-krigen. Vi skal se kamppladsen og det lille museum, som fortæller om slaget. Leo Christensen, som bestyrer museet, viser rundt på museet og på stedet, hvor det blodige og unødvendige  slag  fandt sted 3. juli 1864.

Efter rundvisning m.m. spiser vi de medbragte madpakker. Ved museet  er et lokale med bænke og borde, men ingen servering. Indgangsbillet til museet koster kr. 20,-.

Bagefter kører vi til Gunderup Kirke og beser mindestenen for de faldne ved Lundby. Kirken er også et besøg værd, hvis tiden tillader det.

Turen starter ved museet kl. 10.30 på adressen  Hadsund landevej 451, 9260 Gistrup. Hvis du er interesseret i samkørsel med andre deltagere på turen, skal du give besked ved tilmelding.Tilmelding sker til Holger Almholt  på tlf. 98 46 49 00 eller mail:  halmholt@turbopost.dk  eller Sæby Bibliotek senest 1. september 2014.

Alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tur til Lundby onsdag den 10. september' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER