Syvsten IF har gang i flere spændende arrangementer

Syvsten IF har gang i flere spændende arrangementer

21. august 2014 - kl. 16:27 - af

Foraar i Syvsten_600x250Allerede fredag d. 29. august afvikles klubbens årlige cykelsponsorløb i og omkring Syvsten fra kl. 17 – 18. Klubbens medlemmer er i fuld gang med at skaffe sponsorer, så der kan cykles penge i kassen. Syvsten IF håber at deres medlemmer bliver taget godt imod, når de kommer rundt og spørger de forskellige erhvervsdrivende og private, som tidligere har været med. Mange bække små gør en stor å!
Efter løbet er der fælles spisning og hygge i Syvstenhallens cafeteria.

25. oktober holdes den årlige Tyrolerfest med det populære lokale Sæby Tyrolerorkester og DJ James. Billetter til dette arrangement sælges fredag d. 13. september kl. 13 -15 i Syvstenhallens cafeteria. Pris for entre og spisning er 175 kr. Syvsten IF glæder sig til denne fest, hvor glade udklædte gæster hygger sig til den gode stemning.

Og hvad kan der så mere bydes på i dette efterår? Jo, sidste år prøvede de kræfter med et loppemarked i september måned. Det var en stor succes, så dette skal selvfølgelig også prøves igen.
Lørdag d. 20. og søndag d. 21. september fra kl. 10 -16 løber det af stablen.
Sidste år kom der mange lopper fra private, som donerede til Syvsten IF. De vil igen i år blive glade for at modtage lopper, og der kan afleveres lopper ved det gamle klubhus på Syvsten Stadion eller du kan kontakte Kim Christensen på tlf. 6134 9698  eller Mikael Nielsen tlf. 4016 4772 mellem kl.16 og 18 på hverdage. Ligeledes er der mulighed for at have sin egen stand på loppemarkedet. 25 kr. pr. løbende meter. Kontakt Kim og Mikael vedr. egen stand.
I hallen vil der være mulighed for køb af mad og drikkevarer.

Er det så det hele? I dagligdagen dyrkes der sport i klubben. Fodbold for seniorer er i fuld gang med efterårssæsonen. Der trænes tirsdag og torsdag. Klubben mønstrer serie 3, 6 og oldboys hold. Mød op hvis du har lyst til at spille i en klub, som vægter det sociale samvær og sporten højt.

Badminton er også en aktivitet, Syvsten IF fortsat byder på. Motionsspillere har stadig baner mandage kl. 18 – 19.30 og kl. 19.30 – 21.00. Onsdage fra kl. 19.00 -20.00. Ungdomsspillere træner mandage kl. 16 – 18 med opstart d. 8. september og miniton for 2- 7 årlige fredage kl. 16 – 17 med opstart 12. september.
Kontakt til badminton er Inge N Rasmussen på tlf. 2145 1823/9846 9295.

Syvsten IF byder velkommen til et spændende efterår og håber på opbakning til såvel arrangementer som det sportslige.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten IF har gang i flere spændende arrangementer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger