Svømmebadet vandt værtskabet for DM i saunagus 2015

Svømmebadet vandt værtskabet for DM i saunagus 2015

21. august 2014 - kl. 9:22 - af

POT_2403_600x250I år havde Sæby svømmebad valgt at stille med Søren Møller Kristensen i Freestyle klassen. Freestyle er betegnelsens for den type gus, hvor gusmesteren laver et show, der også indeholder musik/sang, lyseffekter og udklædning.

Søren Møller blev nummer 4 kun 1,6 point efter vinderen Lisa Christensen fra Frederiksberg Svømmehal,

Også i den klassiske gus, hvor man holder de gamle finske traditioner i hævd og ikke laver det om til et show, men kun konkurrerer på den faglige dygtighed med gode blandinger af æteriske olier, fordeling af dampen og en historie, der binder de forskellige dufte sammen med oplevelser, vi kender fra hverdagen havde svømmebadet gusmestre med.

Her kunne Nicoline Dam Andreassen sikre en 8. plads og Ditte Pedersen en 13. plads, hvilket ikke er helt ringe for et par debutanter. Det blev også en debutant, der løb med sejren, nemlig Anders Mikkelsen fra Frederiksberg Svømmehal.

Værtskabet, der efter reglerne deles mellem øst og vest, blev til stor overraskelse vundet af Sæby Svømmebad. Dette betyder, at Sæby skal ligge sauna og lokaler til de mange danske gusmestre, der kommer for at dyste den 1. -2. maj 2015.

Et samarbejde med Fritidscenteret er dog også allerede kommet på benene og har sikret overnatning og morgenmad til de omkring 45 – 60 gusmestre og dommere, som har længst at køre.

Værtskabet kommer lige på rette tidspunkt, netop som svømmebadet har lagt de endelige streger på det projekt, der skal tage over, efter genoptræningen flytte over i de nye lokaler i lægehuset.

”Sæby Svømmebad satser på at stå klar med et ude-wellness inden årsskiftet, noget der både kan supplere den eksisterende wellness sauna til DM, men også byde på adgang til den friske luft”, fortæller den administrerende leder af Svømmebadet Jeppe Jacobsen. Jeppe Jacobsen er selv gusmester og deltog i 2013, men havde valgt at deltage som dommer i år. Nu overvejer han dog, at stille op igen til DM 2015,for som han siger, det gør ikke noget, hvis vi får alle medaljepladserne denne gang.

POT_2453HDR _STU0050HDR POT_2403

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svømmebadet vandt værtskabet for DM i saunagus 2015' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER