Kend dit museum<br>…

Kend dit museum

20. august 2014 - kl. 0:03 - af

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASøndag d. 24. august er der mulighed for at høre historier om Sæby på museet i Sæby og herregårdsmuseet Sæbygård.

Som en afslutning på temaserien ”Kend dit museum” som Sæby Museums Forening har arrangeret, er vi nu nået til Sæby. Første år besøgte vi Skagen by- og Egnsmuseum og sejlede tur med museumsskibet ”Hansa”, og forrige år gik turen til Bangsbo Fort og Bangsbo Museum. Denne gang håber vi på god deltagelse i det lokale miljø.

Mange har sandsynligvis benyttet sig af muligheden for som medlem af Sæby Museums Forening, gratis at besøge Sæby Museum og Sæbygård, men den ekstra fordel ved dette arrangement er samværet med andre og omvisninger ved museumsinspektør Jens Thidemann, der vil fortælle om udstillingerne på museet i Sæby og på Sæbygård om herregårdens lange og spændende historie.

Vi mødes på Sæby Museum søndag den 24. august kl. 13.00.

Kl. 13 – 14.  Omvisning på museet.

Kl. 14.30 – 15.  Kaffe/kage kan købes på museet.

Kl. 15 – 16. Omvisning på Sæbygård.

Besøg og omvisninger er gratis for foreningens medlemmer. Hvis venner eller andre vil deltage, er de velkomne til en pris af 50 kr.

Med venlig hilsen bestyrelsen.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASæbygård2010 004_600x400interiør 010_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kend dit museum
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER