Brudepar på vandvej i Voerså<br>…

Brudepar på vandvej i Voerså

17. august 2014 - kl. 0:15 - af

IMG_6850_600x250Når man er fri som en fugl, er det en selv, der bestemmer, hvad der skal ske og hvornår. Bliver man gift, er der lige pludselig to om at bestemme – eller er der nu det? Måske er der flere, der vil blande sig?

Agnete Kjeldal fra Jerslev og Preben Norup fra Brønderslev blev gift i Golfparken i Aalborg lørdag 16. august, hvor parret har fælles adresse. Bryllupsfesten fandt sted på Åcaféen ved Voerså Kano-  Vandcykel- og Bådudlejning. Ved ankomsten troede parret, at de nu endelig kunne slappe af, men nej. I Voerså var der venlige sjæle blandt gæsterne, der også ville bestemme, og parret måtte finde sig i at blive transporteret, til den gamle fiskerihavn, hvor der lå en vandcykel parat. Værsgo ned i vandcyklen og træd til næste station, der var Åcaféen. Her stod gæsterne klar med adskillige kameraer og klappede brudeparret i møde.

Ved Åcaféen var opstillet telt til velkomstreception, og i selve Åcaféen var der dækket op til brudepar og gæster. Herefter kunne festen gå i gang.

Her slutter beretningen om brudeparret på vandvej, for resten af dagen og aftenen blev afviklet under private former.

IMG_6854 IMG_6848 IMG_6849 IMG_6852 IMG_6853_600x400

IMG_6855_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brudepar på vandvej i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER