Mindre lys på veje om natten<br>…

Mindre lys på veje om natten

16. august 2014 - kl. 17:35 - af

Gadelys LED_600x250Frederikshavn Kommune skruer ned for gadebelysningen for at spare penge.
I perioden fra den 1. maj til og med den 31. august er hver anden gadelampe helt slukket. Efter denne periode vil hver anden gadelampe være slukket i tidsrummet fra ca. kl. 22 til ca. kl. 06.Tidspunktet, hvor gadelamperne tændes, ændres også, så de tændes ca. 15 minutter senere og slukkes ca. 15 minutter tidligere.

Responstiden for vedligeholdelse af fejlmeldte gadelamper udvides fra to til fire uger.

Ændring af gadebelysningen er vedtaget på Teknisk Udvalgs møde den 12. maj 2014.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindre lys på veje om natten
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER