IT problemer hos Frederikshavn Kommune

IT problemer hos Frederikshavn Kommune

16. august 2014 - kl. 11:49 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Frederikshavn Kommune har siden fredag haft tekniske problemer, hvilket har betydet, at man hverken har kunnet ringe, maile eller komme ind på deres hjemmeside. I første omgang troede man, at problemet ville være løst i løbet af fredag eftermiddagen, men det ser ikke ud til at være tilfældet, da det stadig ikke er muligt at komme på kommunen hjemmeside.

Hvornår problemet bliver løst vides ikke, så skal man have kontakt til Frederikshavn Kommune, må man såfremt de tekniske problemer ikke er løst mandag morgen, selv møde op på kommunens kontor, men der bliver arbejdet på højtryk for at løse fejlen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IT problemer hos Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER