Læserbrev: Total følger ikke spillereglerne

Læserbrev: Total følger ikke spillereglerne

15. august 2014 - kl. 9:21 - af

Skifergas_600x250Det står ret tydeligt i persondataloven, at myndigheder og virksomheder ikke må registrere og videregive personoplysninger uden den enkeltes tilladelse. Alligevel registrer Total potentielt modstandere af skifergas og tager billeder af folk og bilers nummerplader, når borgere helt lovligt kommer tæt på borepladsen i Dybvad.

Total har også tilladt sig at afspærre en offentlig vej, og de er gået i gang med at forberede prøveboringen længe inden klagefristens udløb.

Total er en af verdens største virksomheder med en omsætning, der er næste lige så stor som hele Danmarks bruttonationalprodukt. De mener tilsyneladende, at de kan tillade sig at gøre, som det passer dem i Nordjylland. Jeg håber at borgere og myndigheder snart viser dem noget andet.

Med venlig hilsen
Carsten Cederholm

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Total følger ikke spillereglerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER