Kirkedistrikt får ny hjemmeside<br>…

Kirkedistrikt får ny hjemmeside

14. august 2014 - kl. 10:26 - af

PICT0114_600x250Den efterhånden ældre hjemmeside tilhørende Albæk-Lyngså sogn er forældet. Sognet har oprettet et ny side, som nu er i luften, men desværre kan den gamle adresse ikke benyttes længere. Den nye adresse til hjemmesiden hedder www. albaek-lyngsaa.dk

Hvis nogen alligevel skulle finde ind på den gamle hjemmeside, er der et link, som fører til direkte til den nye hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kirkedistrikt får ny hjemmeside
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER