Sæby GF er nu klar med programmet for sæsonen

Sæby GF er nu klar med programmet for sæsonen

13. august 2014 - kl. 14:33 - af

Saeby GF_600x250Sæby Gymnastikforening har åbent for tilmeldinger til alt lige fra babygymnastik til yoga, fitness og senioridræt.

Sæby GF er nu klar med programmet for sæsonen 2014-2015 og tilmeldinger til de forskellige hold ruller allerede hastigt ind. Sæby GF kan tilbyde gymnastik og motion for alle aldre lige fra 3 måneder til 80+, blandt andet på holdene: Babygymnastik, forældre/barn hold, børnegymnastik, stavgang, yoga, voksen- og senioridræt. Foruden at tilbyde hold i Sæby Fritidscenter har foreningen også motionshold for voksne i Dybvad og Voerså.

For alle børnehold starter sæsonen i uge 35 og alle voksenhold starter i uge 36. Tilmeldingen til de forskellige hold foregår via hjemmesiden www.saebygf.dk Ved tvivlspørgsmål kan foreningen kontaktes på kontakt@saebygf.dk eller på tlf. 2283 3934. Det skal dog nævnes at holdet Forældre/barn 2-3 år allerede er fyldt op, men det er muligt at komme på venteliste til holdet ved blot at tilmelde sig holdet som ellers.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby GF er nu klar med programmet for sæsonen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER