Fritagelse for Digital Post – her kan du få hjælp

Fritagelse for Digital Post – her kan du få hjælp

12. august 2014 - kl. 0:05 - af

Frederikshavn_kommune_600x250Digital Post fra offentlige myndigheder er den samme slags breve, som du allerede modtager i din fysiske postkasse fra fx kommunen, sygehuset eller SKAT. Det kan være patientindkaldelser, besked om plads til dit barn i en daginstitution, indkaldelser til syn eller besked om forskudsopgørelsen.

Fra 1. november 2014 skal alle borgere over 15 år, der har et CPR-nummer, som udgangspunkt kunne modtage digital post fra det offentlige. De borgere, der er i stand til at modtage posten digitalt, skal. De borgere, der ikke er i stand til at modtage posten digitalt, og lever op til mindst én af fritagelsesgrundene, kan blive fritaget og fortsætte med at modtage post fra det offentlige i papir som hidtil.

Hvis du ønsker at blive fritaget for digital post, skal du udfylde en blanket, hvor du erklære, at du lever op til mindst én af de pågældende fritagelsesgrunde. Du kan få udleveret en blanket i din nærmeste borgerservice. Som noget nyt kan du nu også få udleveret en fritagelses blanket i bogbussen og på Ålbæk og Østervrå Bibliotek. Her står personalet klar til at hjælpe dig, og godtager også din udfyldte blanket. Husk at medbringe sygesikringsbevis, når du aflevere blanketten. Du kan finde bibliotekernes åbningstider samt bogbussens køreplan på bibl.frederikshavn.dk.

Hvis du har spørgsmål til digital post eller har brug for hjælp i forbindelse med fritagelse, kan kontakte dit nærmeste borgerservice, hvor de står klar til at hjælpe dig.

Du kan læse meget mere om digital post på borger.dk eller på Frederikshavn Kommunes hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fritagelse for Digital Post – her kan du få hjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER