Foredrag med Thyra Frank i Manegen

Foredrag med Thyra Frank i Manegen

12. august 2014 - kl. 10:18 - af

Thyra Frank_600x250Mød folketingsmedlem og tidligere plejehjemsforstander Thyra Frank med foredraget ”Livsglæde og stjernestunder” i Manegen – Sæby Kulturhus tirsdag den 26. august kl. 14.00

Thyra Franks hjemmebane er plejehjemmet Lotte, der ligger på en skøn og stille villavej i en sidegade mellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade, og det er her, hun har sat sig for at skabe noget ganske specielt, for der er bestemt noget helt unikt ved både Thyra Frank og hendes projekt. Man kan sige, at hun er lidt af en ekspert i at skabe god og rar stemning blandt folk.

Hos Thyra kan det hænde, at beboerne på Lotte får vin til maden og Bailey i kaffen, og så kan man måske ligefrem være fristet til at tro, at de ældre på stedet nærmest har været håndplukket og faktisk slet ikke har brug for at være på plejehjem. Virkeligheden er en helt anden. De ældre er i dén grad ældre, men gennem sit virke og sin fokus på positive holdninger har Thyra Frank og hendes personale formået at skabe et nærmiljø, hvor alle, beboere som ansatte, føler sig hjemme. Og det resulterer i den gode stemning.

Du kan købe eller reservere billetter til foredraget på Sæby Bibliotek, tlf. 98 45 93 00 eller hos Svend Aage Christensen, tlf. 98 46 77 71. Pris: kr. 50,- pr. stk. inklusiv kaffe og brød.

Hvis du har lyst til at høre mere om eftermiddagen, er du meget velkommen til at kontakte Knud Hjørnholm på telefon 98 45 91 49 eller e-mail: knhj@frederikshavn.dk.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Ældresagen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med Thyra Frank i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER