Elsk Hjertet med Beachwalk<br>…

Elsk Hjertet med Beachwalk

12. august 2014 - kl. 10:07 - af

Hjerteforeningen_600x250I forbindelse med Elsk Hjertet kampagnen vil Hjerteforeningen igen arrangere Beachwalk sammen med Sæby Gymnastikforening. I år bliver traveturen afholdt tirsdag d. 19. august, og som sædvanlig udgår turen fra Sæby Søbad.

Det er efterhånden en gammel tradition, at de to foreninger laver dette arrangement, hvor man kan få en frisk travetur ved stranden enten i sandet eller på promenaden, og man kan gå turen med eller uden stave. Er man uerfaren i brug af stave, kan de lånes, og der bliver mulighed for instruktion.

Motion øger sundheden, så det er en god ide at udøve en eller anden form for sport, og selv en frisk travetur kommer ind under den kategori. Man skal blot huske at få pulsen i op, hvilket indebærer at hjertets muskel bliver trænet, og det pumper blodet hurtigere rundt i kroppen – derved kommer der næring rundt til kroppens muskler.

Når musklerne bliver brugt og bliver varme, så øges forbrændingen – hvilket igen giver bonus i form af bedre livskvalitet – for når forbrændingen går op, så går vægten som regel ned. Her kommer man så til sagens kerne; nemlig at risikoen for hjerte-kar-sygdomme formindskes.

En sund sjæl i et sundt legeme er jo lige hvad de fleste ønsker sig – og det kommer, når kroppens muskler – incl. hjertet – bliver brugt.

Hele kroppen har bedst af at blive brugt – og netop det sker, bl.a. når man går sig en rask tur eller laver en eller anden form for motion. Velværet stiger automatisk i takt med aktivitetsniveauet.

Elsk Hjertet – Elsk Livet – Brug Kroppen.

Det er gratis at deltage og der bliver budt på vand og frugt efter turen.

Hjerteforeningens Lokalkomite og Sæby GF glæder sig til at se rigtig mange til travetur tirsdag d.19. august v/ Sæby Søbad.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elsk Hjertet med Beachwalk
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger