Musikalsk overflødighedshorn gav øget trafik på havnen

Musikalsk overflødighedshorn gav øget trafik på havnen

11. august 2014 - kl. 0:05 - af

SONY DSCSøndag var så dagen, som alle lokale hvert år valgfarter til. Flaget skulle spilles ned for sidste gang, traditionen tro.

Anderledes var det dog, da der allerede fra middag var musik ved den gamle værftsgrund.

Her kunne man, alt efter smag, lytte til forskellige musikgenre dagen igennem. Smukt var det, og der var hele eftermiddagen flot søgning til arrangementet.

Det hele tog dog ekstra fart ved aftentid med først korsang og efterfølgende koncert med Sæby Garden og slutteligt Musikkorpset, alt sammen inden flaget for sidste gang blev spillet ned.

Forhåbningen inden dagens arrangement var nok, at når det hele blev flyttet til værftsgrunden, ville det tilbagevende kaos med bilerne blive minimalt, nu der ikke skulle spilles foran restaurant Frank’s, men sådan blev det ikke.

For selvom mange kom til fods eller på cykel, ja så var alle p-pladser i miles omkreds optaget, og flere måtte helt op i byen og parkere for derefter at spadsere ned på havnen til denne sommers afslutningsfest.

Musikken kunne man som sagt ikke sætte en finger på, flot var det, dog med den udfordring for musikkerne, at vinden var tiltagende og dette vanskeliggjorde deres muligheder for at nå helt ud til den del af publikum, som var placeret bagerst på værftsgrunden.

Derfor valgte Sæby Garden at afholde koncerten på gadeplan til venstre for scenen, hvilket de havde noget held med, men med den udfordring at deres noder var ved at flyve væk adskillige gange. Anderledes valgte Musikkorpset at bruge den opstillede scene, hvilket gav udfordringer med lyden, men bestemt også med et meget tilfredsstillende resultat til følge.

Så traditionen tro blev flaget spillet ned i overværelse af flere tusinde mennesker, og smukt var det som altid, trods vindens modstand. Sommeren er dermed officielt slut på havnen, men der er endnu en del arrangementer tilbage på Sæby Torv, hvor Sæby Garden på lørdag slår takten an, og Sæby Tyroler Orkester lørdagen efter.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCIMG_8775_600x400

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk overflødighedshorn gav øget trafik på havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER