25 års jubilæum i LandboNord<br>…

25 års jubilæum i LandboNord

11. august 2014 - kl. 10:23 - af

Anette O Schmidt_600x250Økonomikonsulent Anette O. Schmidt, Hestvangvej 10 i Understed, kan 15. august 2014 fejre 25 års jubilæum i LandboNord.

Anette O. Schmidt ville egentlig være korrespondent, men efter kort tid på studiet i Aarhus, kom hun tilbage til Sæby. Sæby og vennerne heroppe viste sig faktisk at være sjovere. Derfor blev planerne om at rejse ud lagt på hylden, og i stedet fik hun i 1986 en læreplads, hvor hun to år senere blev udlært på et revisionskontor i Sæby. I 1989 blev Anette ansat hos Frederikshavn og Omegns Landboforening, som senere blev til LandboNord. Her blev uddannelsen til registreret revisor færdiggjort i 1994.

I dag arbejder Anette O. Schmidt i LandboNords ØkonomiRådgivning. Her er hun en del af gruppen, som arbejder med skat. Hovedparten af Anettes kunder er deltids-brug og kunder fra kategorien ”andre erhverv og selskaber”.

Derudover er hun et mangeårigt medlem af LandboNords Samarbejdsudvalg.

Privat bor Anette O. Schmidt i sit barndomshjem, et nedlagt landbrug mellem Sæby og Frederikshavn. Her danner hun par med sin mand Kurt. Sammen har de tre teenagepiger. Når det ikke lige er havearbejde, løb eller andre udendørsaktiviteter som står på programmet, så bruges fritiden på håndbold. Anette deler interessen for håndbold med sine tre døtre, og i øjeblikket spiller hun i serie 4 for Sæby HK.

Jubilæet bliver fejret i LandboNord fredag, den 19. september 2014, hvor der er reception for kunder, forretningsforbindelser, familie og kolleger.

 

En kommentar til “25 års jubilæum i LandboNord
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “25 års jubilæum i LandboNord
…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '25 års jubilæum i LandboNord
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER