Badedyr i havsnød<br>…

Badedyr i havsnød

10. august 2014 - kl. 2:05 - af

Redning badedyr_600x250Sæby Redningsstation blev lørdag aften kaldt ud til, hvad der formodedes at være en kæntret havkajak. Det viste sig dog, at der ikke var tale om en havkajak, og heller ikke mennesker der var i fare, men et badedyr, der var drevet alene til havs.

Det arme dyr blev dog reddet sikkert i havn af Redningsbåden.

Husk at vær forsigtig med brug af badedyr ved stranden i fralandsvind, og husk at få dem med hjem fra stranden.

Redning badedyr

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Badedyr i havsnød
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER