Arrangement: Natur og Strandvaskere i Lyngså

Arrangement: Natur og Strandvaskere i Lyngså

10. august 2014 - kl. 12:07 - af

Stensnaes strandUd for Stensnæs ligger der mange skibsvrag. Strandinger, lodseri og historier om fortiden ved Lyngså findes der mange af, og denne aften vil man kunne høre nogle af dem. Stensnæs er desuden et af kommunens flotteste fuglereservater, så her kan der også ses efter fugle eller man kan bare nyde sommeraftenen.

Turledere er Museumsinspektør Jens Tideman og Naturvejleder Bo Storm.

Det hele sker torsdag den 14. august kl. 18.30 – 21.00, og det er gratis at deltage.

Mødestedet er stranden ved Stensnæs, Nordostvej – følg grusvejen over for Engvej.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arrangement: Natur og Strandvaskere i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER