Hærværk på bålsted i Gybels Plantage

Hærværk på bålsted i Gybels Plantage

9. august 2014 - kl. 9:50 - af

IMG_0959_600x250For uger tilbage blev der her i avisen i en billedreportage skrevet rosende ord om det flotte ”madpakkehus” med tilhørende bålplads, som Frederikshavn Kommune havde etableret i Gybels Plantage i Sæby.

Mange har glæde af stedet og nyder udsigten over søen i plantagen. Men inden for de seneste dage er nogen blevet overmandet af en ubændig trang til at øve hærværk på bålpladsen. Selv om der ligger masser af brænde lige til at bruge, har nogen ment sig berettiget til at gå til angreb på og brænde flere af siddestolperne af og smidt dem rundt omkring i terrænet.

Dertil har nogen smadret et par flasker, så skarpe skår ligger og flyder, og endelig er selve bålstedet drejet helt omkring.

Ærgerligt når nogen rammes af en sådan ødelæggelsestrang.

Tekst og fotos: Per Rye

IMG_0960 IMG_0961_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hærværk på bålsted i Gybels Plantage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER