Søgetendens: Sæby-restaurant hitter på Krak

Søgetendens: Sæby-restaurant hitter på Krak

7. august 2014 - kl. 14:11 - af

69En amerikanskinspireret restaurant på Frederikshavnsvej 69 i Sæby har gjort sig positivt bemærket i Kraks søgestatistik for juli måned.

Juli måned har været en af de varmeste nogensinde herhjemme, og det afspejler sig også i søgestatistikkerne fra Krak. Det ord, der er blevet søgt mest på i hele landet, er nemlig ”friluftsbad”, hvilket tyder på, at mange danskere har været på udkig efter lidt hurtig nedkøling i varmen. En anden tendens gør sig dog også gældende for måneden, der gik. Søgninger efter Highway 69 er nemlig den tredjemest trendende på nationalt plan, og den mest populære, når det gælder søgninger med geografisk angivelse. I dette tilfælde Sæby, hvor den amerikanskinspirerede restaurant holder til.

Hos Eniro Danmark A/S, der blandt andet står bag landets største lokale søgetjeneste, Krak, tør man ikke spå om, hvad der har fået søgningerne efter Highway 69 til at eksplodere. Men ifølge administrerende direktør Stefan Kercza, afspejler tallene en generel tendens:

”Tallene viser, at danskerne i den grad har taget lokale søgninger til sig. I dag konsulterer 85 procent af danskerne internettet forud for et køb. Dermed har flere fundet ud af, at internettet er en hurtig genvej til at finde information om fx den lokale restaurants beliggenhed, åbningstider og priser. ”

Krak, trendende søgninger, søgninger med geografisk angivelse, juli 2014
1. Highway 69 : Sæby 
2. Bekæmpelse af hvepse : Aarhus
3. Normal : Odense
4. Ørelæger : Region Sjælland
5. Praktiserende læger : Randers
6. Forlystelser : Region Midtjylland
7. Spisesteder : Bornholm
8. Banegården : Hobro
9. Spisesteder : Hals
10. Restauranter : Havnebyen

Krak, trendende søgninger, søgninger totalt, juli 2014
1. Friluftsbad
2. Motorcykel forhandler
3. Highway 69 
4. TDC kundeservice privat
5. Strand
6. Bekæmpelse af hvepse
7. Bonbon Land
8. Filmudlejning
9. Guld
10. Anlæg

Krak, trendende søgninger, kun mobile søgninger, juli 2014
1. Friluftsbad
2. Motorcykel forhandler
3. Tøj store piger
4. Minigolfbaner
5. Bekæmpelse af hvepse
6. Restaurant pizza
7. Indkøbscentre
8. Restauranter med udendørsservering
9. Hundeartikler
10. Highway 69

 

En kommentar til “Søgetendens: Sæby-restaurant hitter på Krak” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Søgetendens: Sæby-restaurant hitter på Krak”

  • Charlotte Rømming

    Jamen det er der da ikke noget at sige til. Vi er da så heldige i Sæby at have mange mange unikkeo og hyggelige steder, blandt andet Highway 69! “Dineren” som vi kalder den herhjemme, servere rigelig og god mad til meget fornuftige priser, og der mangler aldrig noget, man kommer aldrig hjem med en forkert pizza, og vælger man at nyde maden derude, så er det hyggeligt lokale med søde mennesker der servere. Desuden kan man vælge en fuldkornsbund til sin pizza, som det eneste sted i Sæby. Vi behøver ikke tage væk i sommeren, når man bor i Sæby, vi har jo det hele – LIGE HER ! Skoven og havnen, fantastiske specialbutikker som Klostergydens Fisk, Ostefruen, Madam Smed, Svogers og fiskerestaurenterne på havnen – ja og mange mange flere gode butikker. Desuden hyggelige kroge overalt i Sæby og omegn, b.la Nellemans have, Øksenbjergs udsigt (og madpakke) plads. Sammen med alle de events vi får tilbudt hele sommeren over, kan vi da kun være voldsomt tilfredse og nyde at vi bor i nordjyllands perle, mini Skagen, smørhullet – vores skønne dejlige by <3

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søgetendens: Sæby-restaurant hitter på Krak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER