Slotspetanque på Voergaard<br>…

Slotspetanque på Voergaard

7. august 2014 - kl. 9:35 - af

Koncentreret spil_600x250Lørdag 16. august afholder Præstbro Petanque Klub et større stævne ved Voergaard Slot i samarbejde med DGI. Det er ikke første gang, klubben og DGI prøver dette, der har før i tiden været afholdt flere stævner ved slottet med stor succes.

Foreløbig er der tilmeldt omkring et halvt hundrede spillere, hvoraf nogle kommer helt fra Thisted for at deltage.

Der lægges ud 13.00, og det er individuelt, hvornår kampene er færdige, dog spilles der på tid, så ingen kan trække en kamp unødvendigt i langdrag.

Stævnet foregår på ridebanen lige før voldgraven, og herfra er der en flot udsigt til slottet og naturlige omgivelser. Stævneleder er Leif Fuglsang fra Vestbjerg.

Ca. 14.30 holdes kaffepause, og det foregår på Voergaard Tinghus, som ligger tæt op ad ridebanen.

Der er gratis entré og parkering til at overvære kampene, og måske var det en god idé at arrangere en familieudflugt, til den nærliggende Voer kirke samt en rundvisning på Voergaard Slot kombineret med kaffe på Tinghuset – det hele i en samlet pakke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotspetanque på Voergaard
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER