Der skal ansættes lærlinge nu siger tre borgmestre

Der skal ansættes lærlinge nu siger tre borgmestre

7. august 2014 - kl. 9:58 - af

BirgitHansenBorgmestrene i Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring kommuner tager nu initiativ til kampagnen ”Byg Fremtiden”, som skal få flere virksomheder til at tage flere lærlinge, efteruddanne medarbejdere og også modtage flere ledige i jobrotation, skriver TV2Nord.

Hvis Vendsyssel skal undgå at skaffe arbejdskraft udefra, skal der ansættes lærlinge nu. Inden for få år vil store byggeprojekter og en aldrende arbejdsstyrke betyder, at landsdelen kommer til at mangle uddannet arbejdskraft.

Det betyder, at bygge- og anlægsvirksomhederne i Vendsyssel snart modtager et brev med en opfordring om at bakke op om kampagnen og tage ansvar for at forny og opkvalificere arbejdskraften, og at mellem 100 og 150 virksomheder i den kommende tid vil få besøg af folk fra kommunerne for at få en snak om, hvordan man bedst håndterer udfordringerne.

Borgmestrene forventer, at mindst 65 virksomheder siger ja til at tage en elev eller voksenlærling eller efteruddanne medarbejderne inden foråret 2015.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der skal ansættes lærlinge nu siger tre borgmestre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER