Kanongod idrætsuge i Voerså<br>…

Kanongod idrætsuge i Voerså

4. august 2014 - kl. 0:05 - af

IMG_6814_600x250Rent økonomisk forventes der et pænt overskud af Voerså IFs idrætsuge, der kørte i dagene 28. juli til 2. august.

På det sportslige var det knap så godt. Programmerne var lavet, og fodboldkampe var sat fast, men et par klubber glimrede ved ikke at sende afbud eller bare blive væk. Det giver et bræk og skuffede forventningerne fra både dommere og modstandernes side, der står klar og parate til at spille. Nogle af kampene blev reddet i sidste øjeblik, ved simpelthen at arrangørerne havde spillere på stadion, der trådte til med meget kort varsel.

I løbet af ugen blev der afviklet et væld af fodboldkampe med naboklubber som deltagere for både drenge, piger samt dame- og herreseniorer.

Ugens første to dage blev brugt på fodboldskole, hvor hele 65 piger og drenge deltog. Her havde frivillige fra Voerså IF stillet sig til rådighed som trænere og assistenter. Børnene nød et par brandvarme dage med masser af vand, som af og til i varmen blev sprøjtet lidt rigeligt med.

Lørdag var afslutningsdagen, og her blev der spillet gadeturnering med Lyngså Outlaws som vinder. Nr. 2 blev Voerså Nordby.

Hesten Celine blev lukket ind på en bane med 195 nummererede felter, og efter bare 10 minutter passede det Celine at lægge en fin hestepære på nr. 15. Hermed blev Louise Vejrum, Jim Mølgård og Rasmus Jensen vinder af hver sin slagtefærdige gris.

Idrætsugen sluttede med udtrækning af tombolaens hovedgevinster, fællesspisning af grillstegt pattegris med tilbehør og diskomusik til ud på de små timer.

På pladsen har der hele ugen været tombola og gratis hoppepude til børnene.

IMG_6770 U 9 drenge Taars IMG_6771 U 9 drenge Voersaa IMG_6777 damesenior Saesing IMG_6778 damesenior Taars IMG_6776 damesnior 2 Voersaa IMG_6775 damesenior 1 Voersaa IMG_6773 damesenior Dronninglund IMG_6835 IMG_6832 IMG_6766

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanongod idrætsuge i Voerså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger