Gudstjeneste ved “Fruen fra havet”

Gudstjeneste ved “Fruen fra havet”

2. august 2014 - kl. 9:43 - af

Gudstjeneste Fruen_600x250I år afholder Sæby Baptistkirke to havnegudstjenester. Den første har allerede fundet sted, en dejlig sommeraften i begyndelsen af juli. Den næste afholdes den første søndag i august klokken 19.00, og som sædvanligt ved  “Fruen fra havet”.

Ved årets anden havnegudstjeneste vil trioen “A Capella” synge, og Bente Højris, der prædiker ved gudstjenesten søndag aften fortæller, at det også vil blive markeret at Baptistkirken i Danmark i år fejrer 175 års jubilæum.

Men medbringer selv noget at sidde på, og efter gudstjenesten er der mulighed for at få en kop kaffe, – og fortsatte til den traditionelle flagnedspilning.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER