Sæby Havekreds er klar til sensommerens aktiviteter

Sæby Havekreds er klar til sensommerens aktiviteter

1. august 2014 - kl. 10:21 - af

Havekreds_600x250Kredsen starter onsdag den 6. august kl.19.00, med en havevandring hos Aase og Knud Kurtzmann, Østeralle´58, Sæby. Denne aften gælder besøget en ikke helt almindelig have, og det er vel nok lidt fejlagtigt at kalde den en have. Det handler nemlig om et pragtfuldt stykke natur næsten midt i Sæby, og der bydes på en stor sø hvor åkanderne boltrer sig lystigt, og på øerne er en helt speciel fauna.

Vandrestier rundt søen med et utal af træer, der spejler sig i søen, den store naturgrund ejes i fællesskab med Karen og Per Kragh Nielsen og hvert hus har sit eget særlige udendørs arrangement, hvor de kreative ideer er utroligt inspirerende.

Onsdag den 13. august fortsætter de vandringen hos Bente og Bjarne Madsen, Tryvej 195 i Dybvad.
Her skal der besøges et deltidslandbrug, hvor der dyrkes energipoppel og et hav af georginer samt et kæmpedrivhus fyldt med Pelagonier og en masse andre skønne planter. Havekredsen får her en rundtur i Georginerne, hvor de må plukke en smuk buket til den hjemlige vase og aftenen sluttes af med kaffe og kage. Husk der er samkørsel fra Sæby rutebilstation kl.18.30.

Sæby Havekreds slutter de populære havevandringer onsdag d. 20. august kl.19.00 hos Stella Sørensen, Søvangsvej 6, Sæby. Da Stella kom hertil i 1999, hvor den 700m2 have bare var en mark, siden da er der opbygget en særdeles spændende og frodig have, med mange forskellige træer, buske og blomster, flere små hyggekroge og mange flotte figurer.

Lørdag d.30. august kl.9.30 har Sæby Havekreds sin årlige udflugt med start fra Sæby Rutebilstation kl. 9.30.
De skal besøge den italienske have, som ikke kun er en have, men også en rundvisning i stuehuset, som indeholder et fantastisk møblement, som stammer fra England, Tyskland, Frankrig og Italien. Der er nye som gamle ting og flere antikviteter. Haven rummer mange hvide skulpturer, 5 vandbassiner med springvand og åkander. Desuden er der en stor spisesal, hvor man kan nyde sin medbragte madkurv.

Næste stop på turen bliver hos Lillian og Peter Knudsen, Gammel skørpingvej 134, Skørping. Denne have er valgt til ÅRETS HAVE 2013. Haven er stor – en hektar samt en hektar skovhave med mange sjældne buske og træer. Haven er Japansk inspireret og indeholder en afdeling med mange gamle sorter frugttræer, vingård og køkkenhave.

Sidste stop bliver den JYSKE SKOVHAVE, Skørping, hvor man kan stifte bekendtskab med over 150 forskellige buske og træer fra store dele af den nordlige halvkugle. Her vil havekredsen være vært for kaffe og kage. Husk der er tilmelding senest d.25.8. på 9846 3977/2859 3977, eller mail@bejrevision.dk

September vil byde på en tur til Lavendelbo i Hjallerup og i november holder
Havekredsen deres traditionelle Juleinspirationsaften.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havekreds er klar til sensommerens aktiviteter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER