De rykker – og rocker – i Dybvad…

De rykker – og rocker – i Dybvad…

1. august 2014 - kl. 9:41 - af

04-DSC03010_600x250Torsdag eftermiddag og aften gik det for alvor løs i Søparken, da den ene sættevogn efter den anden med scenemateriel, festivalhegn, lys-/lydudstyr, toiletter, telte og meget mere rullede ind på koncertpladsen. Den store plæne foran søen omdannes i dag, fredag, til festivalområde for de op mod 2.000 feststemte gæster, der indtager byen lørdag til den 10. udgave af Dybvad Open Air.

I alt er omkring 190 frivillige fra Dybvad og omegn engageret i opstilling og afvikling af byens største arrangement – og med den gode vejrudsigt for lørdagen, tegner årets koncert til at blive én af de RIGTIG gode. Og det er da også nogle af dansk popmusiks tunge drenge, nemlig bl.a. Big Fat Snake og Lars Lilholt Band, der markerer jubilæumsåret i Dybvad.

Arrangørerne fra Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub lover, at når publikum indtager pladsen, er der koldt fadøl i hanerne og god musik fra koncertens to scener samt DJ-teltet, hvor der især bliver gang i festen for det yngre publikum. For at sikre, at ingen får solstik eller hedeslag, er der desuden indkøbt ekstra isterninger til de svalende drinks – og tilmed får de første 100 gæster tilbudt en gratis “enkeltmands-parasol” ved indgangen, til behagelig beskyttelse mod augustsolen!

Der er billetter i forsalg til koncerten frem til fredag aften, bl.a. i Dagli’Brugsen i Dybvad – og lørdag sælges der billetter ved indgangen. Pladsen åbner kl. 12.00 – og jubilæumsudgaven af Dybvad Open Air lukker ned efter AfterParty’et i VIP-teltet (med gratis adgang) fra kl. 23.30 til 01.00.

07-DSC03013_600x400 DSC03022_600x400 06-DSC03012_600x400 03-DSC03009_600x400 05-DSC03011_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De rykker - og rocker - i Dybvad...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER