Konkurrence hos Kalhøj til Open by Night

Konkurrence hos Kalhøj til Open by Night

30. juni 2014 - kl. 12:26 - af

398-W900_600x250Som en ekstra event til OPEN BY NIGHT havde Kalhøj fået en super sej PORSCHE stillet til rådighed som blikfang foran butikken, og i dagens anledning havde han så også udloddet en konkurrence, som lød på at gætte hvor mange år Hans Ole Kalhøj har været i tøjbranchen – 30, 40 eller 50 år.

Det rigtige svar er 30 års jubilæum for Hans Ole Kalhøjs vedkommende.

Den heldige vinder var 15- årige Emil Sølvkær Andersen, som vandt en tur i Porschen og et gavekort til Kalhøj på 600 kr.

På grund af Emils alder på kun 15 år, blev det så farmand, som nok også nød at få lov at sidde bag rattet søndag formiddag – hvor de naturligvis også lige var forbi kammeraterne for at vise bilen frem.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence hos Kalhøj til Open by Night' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER