Christina Lykke: <br>Skidt uge for miljøet

Christina Lykke:
Skidt uge for miljøet

30. juni 2014 - kl. 14:55 - af

Christina SF_600x250Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Byrådsmedlem fra SF, Christina Lykke Eriksen.

Det var en skidt uge for miljøet i Nordjylland i sidste uge.

Socialdemokraterne og de borgerlige i Frederikshavn Byråd besluttede at tillade prøveboring efter skifergas vel vidende, at de klima – og miljømæssige omkostninger ved udvindingen er store. Byrådsflertallets beslutning må give anledning til bekymring, når det selvsamme byråd vedkender sig en målsætning om, at Frederikshavn skal være en vedvarende energikommune.

Samme dag vedtog et flertal af socialdemokrater og borgerlige i Folketinget at etablere en tredje Limfjordsforbindelse over Egholm. Vel vidende, at privatbilismen er noget af det mest belastende for natur og miljø, besluttede flertallet alligevel at fremme privatbilismen yderligere, og et supplerende jernbanespor i Vendsyssel har endnu længere udsigter.

Og for at det ikke skal være løgn, har det selvsamme flertal besluttet at tillade bebyggelser inden for strandbeskyttelseslinjen på 300 meter. Jeg kan frygte, at et flertal i Frederikshavn vil udnytte den mulighed og på den måde tivolisere og belaste vores kyster yderligere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christina Lykke:
Skidt uge for miljøet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER