Sommerbogsalg på Sæby Bibliotek…

Sommerbogsalg på Sæby Bibliotek…

29. juni 2014 - kl. 0:02 - af

Bibliotek_600x250Så har du igen chanchen for at sikre dig en stak bøger, tidskrifter eller musik-cd’er til billige penge. I stedet for at sende vores kasserede materialer til forbrænding, kan du gøre et kup på Sæby Bibliotek i hele juli måned, hvor vi sælger ud af kasseret materiale.

Vi ved ikke præcis, hvad der gemmer sig i de kasser, som vi har fulde af kasserede materialer, men der er helt sikkert nogle gode overraskelser, og priserne er gode.

Som nævnt finder bogsalget sted på Sæby Bibliotek i hele juli måned, også i den selvbetjente åbningstid.

Alle er velkomne.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerbogsalg på Sæby Bibliotek...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER